menu
close

Vill du öka din lön väsentligt, eller bara bestämma mer över din tid?

Ansök enkelt utan CV. Svara på 5 frågor Eller läs mer om vårt koncept

Frihet att kunna välja!

Genom att verka via vårt konsultkoncept för tekniker kan du tjäna 50000 kr per månad eller gå ner till 3 dagar med bibehållen ersättning. Vad passar dig bäst?

Bli din egen eller var anställd

Hos oss kan du verka som anställd eller som underkonsult. Vill du bli egen så kan vi hjälpa dig igång.

Vi söker dig med relevant erfarenhet

Vi söker dig som i grunden har en relevant fastighetsteknisk utbildning och/eller en specialistutbildning inom el, vvs, ventilation, styr&regler eller annan erfarenhet som givit motsvarande specialistkompetens.

För att passa i rollen tror vi att du:

check

Har minst fem års erfarenhet av fastighetsdrift. Gärna som fastighetstekniker, drifttekniker eller teknisk förvaltare.

check

Är van att hantera felanmälningar via ett digitalt gränssnitt och att hantera relationer med hyresgäster, entreprenörer och beställare.

Personliga egenskaper:

check

Är en god nätverksbyggare och relationsskapare som har lätt för att förstå hyresgäster och fastighetsägarnas behov

check

Har ett proaktivt, strukturerat arbetssätt

check

Är en driven, nyfiken problemlösare som gillar att möta människor

Varför arbeta som Konsult?

Fördelar med att arbeta som konsult hos oss:

check

Högre lön än motsvarande uppdrag som anställd (Bonus upp till 240.000 kr per år)

check

Större flexibilitet i arbetstider

check

Större variation på uppdragen

check

Större möjlighet att utveckla och förvalta sin kompetens

check

Större möjlighet att utveckla sitt personliga kontaktnät

check

Möjlighet att starta eget bolag och få hjälp att komma igång

Ett Koncept från FT-drift

Vi på hyrtekniker.se hjälper duktiga tekniker att utveckla sin karriär och kompetens men hjälper samtidigt företag att hitta sällsynt kompetenta tekniker.

Hos oss kan en tekniker lyfta sin karriär både löne- och kompetensmässigt. Det som är unik är vår ersättningsmodell som kan lyfta din ersättning lång över det normala för fastighets- och drifttekniker.

Vi har arbetat med detta sedan 1997 och har ett brett kontaktnätverk bland de kommersiella fastighetsbolagen. Via våra kanaler matchar och samordnar vi resurser åt dessa och kan därför erbjuda dig intressanta uppdrag utifrån din kompetens, ambition och önskemål.

Vilka jobbar som konsult hos oss?

Unga tekniker: ”Juniorer” som är nyutbildade börjar sin karriär som traineer, initialt tillsammans med våra seniora konsulter. Traineeprogrammet är 12-18 månader och lyfter dessa till en fördefinierad kompetens- och erfarenhetsnivå. Efter tiden som trainee får de sina första egna uppdrag hos kund och efter något år kan de uppgradera sig till kvalificerad tekniker.

Tekniker mitt i karriären: Utbildade och erfarna tekniker men som har svårt att komma vidare i karriären. Dessa hjälper vi med nya spännande uppdrag hos intressanta uppdragsgivare. Förutom en bra löneutveckling så kommer nya erfarenheter och kompetenser att ge dessa ökade möjligheter till vidare avancemang inom fastighetssektorn. I konsultrollen finns vanligen en större flexibilitet gällande arbetstider varför de som vill kan kombinera konsultrollen med en distansutbildning till specialist eller teknisk förvaltare för att lyfta karriären?

Specialisterna: De mest åtråvärda teknikerna med både driv och kompetens har ibland svårt att få en ersättning som motsvarar deras insatser. De kan då ansluta sig till oss och arbeta som Expert tekniker och erhålla högre ersättning.

Seniorer: Tekniker som börjar se slutet på sin arbetskarriär kan som konsult hos oss få möjlighet att som en del av sitt uppdrag att utveckla och handleda juniorer inom ramen för vårt traineeprogram. De kan även trappa ner sin arbetstid till 80, 60 eller 40%.

Vi tillhandahåller kvalificerade tekniker på tre olika kompetensnivåer:

Utbildade, unga och hungriga fastighets- eller drifttekniker med 1-3 års erfarenhet.

Detta är morgondagens stjärnor, digitala och med snabba fötter. Coachade och förfinade av våra seniora konsulter kan dessa bygga er framtida driftorganisation.

Kvalificerad tekniker

Utbildade och erfarna fastighets- eller drifttekniker med mer än 3 års erfarenhet. Dessa har arbetat flera år i branschen och i olika typer av organisationer. De är generalister men erfarenhet och kompetens för att klara av att sköta både äldre och nyare fastighetsbestånd.

Expert tekniker

Utbildad fastighets- eller drifttekniker med mer än 5 års erfarenhet och minst en ytterligare specialistkompetens (El, VVS, ventilation eller styr& regler kompetens). Flera har erfarenhet av fastighetsjour och avancerad problemlösning. Dessa Experter kan toppa och lyfta er driftorganisation en eller flera nivåer.