menu
close

Vi rekryterar och bemannar fastighetsorganisationer med kvalificerad kompetens och kapacitet.

Kontakta oss

Rekrytering och bemanning av tekniker

Vi är specialister på fastighetsdrift och har lång erfarenhet som både tekniker och beställare i fastighetsbranschen. Vår långa erfarenhet och vårt stora nätverket har givit oss en utmärkt grund för att dels förstå behovet hos dig som fastighetsägare och dessutom hitta rätt tekniker åt dig.

Vi är inget vanligt rekryterings- eller bemanningsbolag.

Vi arbetar bara med rekrytering- och bemanning av tekniker i fastighetsbranschen. Vår verksamhet är, sedan 1999, formad runt våra egna personliga relationer i branschen. Idag är vi 18 medarbetare som hjälper driftorganisationer i Stockholm med daglig drift av kommersiella fastigheter.

Rätt person för jobbet!

Om du tröttnat på att få fel kandidater när du söker fastighets- eller drifttekniker så ska du prova oss. Vi är själva tekniker i grunden och har jobbat med fastighetsdrift i många år och kan därför ställa rätt frågor på detaljnivå för att hitta rätt kompetens till er.

Hyr eller köp

När du bestämt dig för vår resurs väljer du om ni vill hyra eller köpa loss din resurs.

Vi tillhandahåller kvalificerade tekniker på tre olika kompetensnivåer:

Utbildade, unga och hungriga fastighets- eller drifttekniker med 1-3 års erfarenhet.

Detta är morgondagens stjärnor, digitala och med snabba fötter. Coachade och förfinade av våra seniora konsulter kan dessa bygga er framtida driftorganisation.

Kvalificerad tekniker

Utbildade och erfarna fastighets- eller drifttekniker med mer än 3 års erfarenhet. Dessa har arbetat flera år i branschen och i olika typer av organisationer. De är generalister men erfarenhet och kompetens för att klara av att sköta både äldre och nyare fastighetsbestånd.

Expert tekniker

Utbildad fastighets- eller drifttekniker med mer än 5 års erfarenhet och minst en ytterligare specialistkompetens (El, VVS, ventilation eller styr& regler kompetens). Flera har erfarenhet av fastighetsjour och avancerad problemlösning. Dessa Experter kan toppa och lyfta er driftorganisation en eller flera nivåer.